Asayiş

Asayiş Haberleri

Balıkesir'de eş zamanlı FETÖ operasyonu

Balıkesir merkezli 3 ilde eş zamanlı yapılan FETÖ operasyonunda yakalanan 5 kişiden 1'i tutuklandı.

PKK'ya elaman kazandıran zanlı tutuklandı

Adana'da PKK'ya elaman kazandırdığı öne sürülen şahıs tutuklanırken, polise patlayıcı attığı iddia edilen bir zanlıya ise ev hapsi tedbiri uygulandı.

Beykoz'da darp edilen sağlık personeli dehşet anlarını anlattı

Beykoz'da bir aile sağlık merkezine gelen A.M.S., sağlık personeli ile yaşlı hastaya yumruklarla saldırmış, ortalığı birbirine katmıştı. Darp mağduru olan sağlık personeli Sümeyra Akdemir o dehşet anlarını anlattı.

Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi

Taksim'de nostaljik tramvaya asılarak yolculuk yapan bir grup çocuk yürekleri ağza getirdi. Şişhane'de ise patenle araçların arasında seyreden çocuklar kazaya davetiye çıkardı.

İzmir'de inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatında çalışan işçi iskeleden düşerek öldü.

Konya'da sokağa bırakılmış bebek bulundu

Konya'da bir binanın önünde sokağa terk edilmiş bebek bulundu.

Çanakkale'de otomobil otobüs durağına daldı: 3 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, iş çıkışı durakta otobüs bekleyen 3 kadına otomobil çarptı. Olayda 3 kadın da hayatını kaybetti.

Araçlar hurdaya döndüğü kazayı sürücüler yara almadan atlattı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde iki aracın karıştığı ve araçlar hurdaya döndüğü trafik kazasında sürücüler yara almadan kurtuldu.

Sınıra Suriye Milli Ordu askeri ile arazi aracı gönderildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinden sınır hattına çok sayıda Suriye Milli Ordusu askeri ile silahla donatılmış arazi aracı gönderildi.

MSB: 'Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 399 oldu'

Milli Savunma Bakanlığı: Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG'li terörist sayısı 399 oldu.

Diyarbakır'da feci kaza: Ölümden saniyelerle kurtuldular

Diyarbakır'da meydana gelen zincirleme trafik kazada 1 kişi yaralanırken, 3 kişinin aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Suriye Milli Ordusundan YPG/PKK'ya gözdağı

Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Suriye Milli Ordusundan terör örgütü PYD/PKK'ya gözdağı verildi. Suriye Milli Ordusunun operasyon bölgesine giderken moralin çok iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Toplam 1418 haber.