Genel

Genel Haberleri

'Okul Destek Projesi' Kapsamında Öğrenci ve Aileleriyle Bir Araya Gelindi

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü tarafından 'Okul Destek Projesinden' faydalanan çocuklar ve aileleri ziyaret edildi.

Gülyüz: “Korsan Emlakçı İstemiyoruz”

ELZEM-DER Başkanı Nuri Gülyüz, korsan emlakçılara karşı çalışma başlattıklarını dile getirerek, meslektaşlarından katılım ve destek beklediklerini söyledi.

Çocuk Parkında Pitbull Gezdiriyordu, Cezayı Duyunca Kendi Elleri İle Teslim Etti

Elazığ’da Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri, pitbull cinsi köpeklere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çocuk parkında pitbull gezdirirken ihbar üzerine parka gelen ekiplere direnen şahıs, 14 bin 982 liralık cezayı duyunca kendi elleriyle köpeği teslim etti. Bir duyarlı vatandaş ise ekipleri çağırarak köpeğini gönüllü olarak verdi.

18 Yıllık Cinayeti Aydınlatan Ekibe Başarı Belgesi Verildi

Elazığ’da 18 yıllık cinayeti aydınlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekibine başarı belgesi verildi.

Fırat Üniversitesi, Hayatını Kaybeden Tıp Öğrencisi İçin Konseri Erteledi

Fırat Üniversitesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü onuruna düzenlenecek olan Harput Müziği Konseri, tıp öğrencisi Enes Kara’nın vefatından dolayı ertelendi.

Yeşilkaya Görevinden İstifa Etti

Yılmaz Yeşilkaya, Elazığ Ticaret Sanayi Odası 7. Grup Meslek Komite Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

Eğitim Bir-Sen Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şubesi, gazetecilerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

57 Yıldır Boncukçuluk Yaparak Geçimini Sağlıyor

Elazığ’da yaşayan 72 yaşındaki Alaattin Güler, 1964 yılından beri 11 metrekarelik boncukçu dükkanında çalışarak geçimini sağlıyor.

'Örümcek Adam' Sokak Hayvanlarının Kahramanı Oldu, Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi

Elazığ'da farkındalık oluşturmak isteyen üniversitesi öğrencisi Çağdaş Aktaş, örümcek adam kostümü giyerek sokak hayvanlarını besledi. Örümcek Adamı elinde mama ile sokak hayvanlarının peşinde görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Yelpazeyi Unutunca Mangalı Drone İle Yaktı

Elazığlı iki kardeş, karda yakmak istedikleri mangalın yelpazesini unutunca yanlarında getirdikleri drone mangalı alevlendirdi. O anların görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Elazığ’da Sakal-ı Şerif Heyecanı

Elazığ'da ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şehit Polis Fethi Sekin’in 27 Yıl Önceki Fotoğrafı Ortaya Çıktı, Üzerindeki Not Herkesi Duygulandırdı

Beş yıl önce İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in, 1995 yılında meslekte çektirdiği ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta yazan, "Abiniz Fethi. Bu resmi de canımdan çok sevdiğim kardeşlerime yolluyorum. Sizleri özledim. Çektiğim resimlerden de sizlere göndereceğim. Derslerinizi çok çalışın. Anneyi, babayı sakın üzmeyin. Hoşça kalın. Bana para göndereceğin zaman ablaya sorun ya da hiç göndermeyin" notu görenleri duygulandırdı.

45 Yıldır Ayakkabı Boyayarak Evini Geçindiriyor

Elazığ’da yaşayan 59 yaşındaki Hasan Kahraman, 45 yıldır ayakkabı boyacılığı yaparak ailesini geçindiriyor.

Yazıkonak Belediye Başkanı Çadırcı, Okul Müdürleri, İmamlar ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, beldede görev yapan okul müdürleri, muhtarlar ve imamlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

TKKD’den İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giysi ve Kırtasiye Yardımı

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD), İstanbul Folklor Kurumu tarafından kendilerine gönderilen kışlık giysi ve kırtasiye malzemelerini, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttı.

Şehit Korgeneral Osman Erbaş’ın Adının Verildiği Bulvar Açılışına Katılan Eşinin Sözleri Duygulandırdı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu aralarında 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da bulunduğu 11 asker şehit düşmüştü. Bugün görev yaptığı kışlaya yakın bir yere adı verilen Şehit Korgeneral Osman Erbaş'ın eşi Ziynet Erbaş'ın, "Bu yolları çok iyi biliyordu, hatta Ziynet, bak ben bu yolu buraya verdim, geceleri bile gelip bölgeyi gösteriyordu" sözleri katılımcıları hüzünlendirdi.

Elazığ'da 112 Acil Çağrı Merkezine Gelen 668 Bin Aramanın Yüzde 74’ü Asılsız

Elazığ'da 10 ay önce hizmete giren yeni nesil 112 Acil Çağrı Merkezine gelen çağrılar pes dedirtti. 'Fareden korkuyorum' ve 'Eve yarasa girdi' gibi sıra dışı aramaların geldiği merkezde 668 bin çağrının yüzde 74'ünün asılsız olduğu belirlendi.

Gündüz Kaymakam, Gece Yazar

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinin kaymakamı Yunus Emre Vural, tüm gününü ilçenin gelişimi için harcarken geceleri ise hayatını ve yaşadıklarını kitaba dönüştürdü.

Avcılar Elleriyle Yakaladığı Tavşanı Geri Doğaya Saldı

Elazığ'da elleriyle tavşanı yakalayan avcılar, küçük olduğu için tekrar doğaya saldı.

Toplam 582 haber.