Gündem

Gündem Haberleri

Eğitim-Bir-Sen: Aziz şehir El-Aziz'e Bir Öğretmenevi Çok Görülmesin

Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Elazığ'a bir öğretmenevi kazandırılması için birçok girişim de bulunduklarını ancak henüz daha sonuç alamadıklarını, Elazığ'a bir öğretmenevinin çok görülmemesi gerektiğini söyledi.

Okulda Doğalgaz Yanmıyor! Öğrenciler Soğuktan Donuyor

Kovancılar İsmetpaşa İlk ve Ortaokulu’nda doğalgazın yanmaması nedeniyle öğrenciler bir süredir soğukta eğitim almaya çalışıyor. Durumdan hem veliler, hem öğretmenler hem de öğrenciler şikayetçi.

Meteorolojiden Elazığ İçin Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi, Elazığ ve çeşitli illerde kuvvetli yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

Elazığ’da Öğretmenevi İçin İmza Kampanyası

Eğitim Birsen Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi, Elazığ’a yeni Öğretmenevi Ve Milli Hizmet Binası yapılması için imza kampanyası başlattı.

Elazığ’da Türk Sağlık Sen Üyelerinden İş Bırakma Eylemi

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası üyeleri, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde iş bırakma eylemi düzenledi.

Elazığ’ın Sorunları Bakan Varank’a İletildi

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek Elazığ’ın sorun ve taleplerini ilettiler.

Milletvekili Demirbağ, Palu’da Esnaf ve Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Palu İlçesi’ni ziyaret etti. İlçe yöneticileri ile bir araya gelen Demirbağ, esnaf ve vatandaşları dinledi.

Milletvekili Demirbağ: Küresel Darboğazdan En Az Hasarla Çıkmak Zorunda Olduğumuzu Belirttim

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ son günlerde hakkında çıkan haberle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü Yönetmen Serdar Akar: 'Türk Sinemasında Ciddi Bir Şekilde İhracat Var'

Türk sinemasında ciddi bir şekilde ihracat olduğunu vurgulayan yönetmen Serdar Akar, Dizi maliyeti o kadar yüksek ki yurt dışı satışları olmazsa yapımcılar dizi maliyetini çıkaramıyorlar. Ancak oradan kazanabiliyorlar dedi.

Hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile masaj yapıyor

Elazığ'da temizlik görevlisi ile sokak kedisi arasındaki dostluk yüzleri gülümsetti. Temizlik görevlisi, 2 yıldır hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile her gün masaj yapıyor.

TOKİ, deprem sonrası Elazığ'ı yeniden inşa etti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından kent genelinde 20 binden fazla konutun çoğunluğu tamamlandı. Çekilen kuralarla yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, deprem sonrası yaşadıkları büyük sıkıntıların giderildiğini ve yeni bir Elazığ'ın inşa edildiğini söyledi.

KPSS'den yeterli puanı alamayınca baba mesleğine yöneldi

Elazığ'da yaşayan ve Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği Bölümünden 2002 yılında mezun olan Sedat Ağaçkıran, KPSS'den yeterli puan alamayınca baba mesleği olan yorgancılığa yöneldi. Çeyrek asrı aşkın bir süredir yorgan yapmayı sürdüren Ağaçkıran, yanlarında çalıştıracak çırak bulamadıkları için mesleklerinin son demlerini yaşadığını söyledi.

6 yaşındaki kızın bayrak sevgisi: Ters dönen Türk bayrağını önce düzeltti sonra öpüp alnına koydu

Elazığ'da 6 yaşındaki kız çocuğu, bir iş yerinde bulunan ve rüzgar nedeni ile ters dönen Türk bayrağını düzelttikten sonra öpüp alnına koydu.

Yardım etmek istedikleri yaralı domuzun tepkisi karşısında neye uğradıkları şaşırdılar

Elazığ'ın Baskil ilçesinde boş sulama havuzuna düşen yaralı domuz, kendisini kurtarmak isteyen vatandaşlara saldırmaya çalıştı. Vatandaşlar domuzun havuzda olmasına rağmen panikle kaçıştı.

Marketlerdeki fiyata kızdı, 20 dönümlük sebze tarlasını vatandaşlara ücretsiz açtı

Elazığ'da marketlerdeki fiyata kızıp tarlasını vatandaşlara açan üretici Fethi Çakmak, 20 bin TL değerinde 7 tonluk sebzeyi ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. Tarlasında halen tonlarca sebze olduğunu dile getiren Çakmak, ihtiyaç sahibi herkesi beklediğini söyledi.

Elazığ'daki 10 Kasım töreninde öğrencinin ağlaması herkesi duygulandırdı

Elazığ'da bir ilkokulda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma programında öğrencinin ağlaması herkesi duygulandırdı.

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreni

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Kök hücre nakli olmazsa genç yaşta karanlığa mahkum olacak

Elazığ'da yaşayan 27 yaşındaki Bilal Doğan, kök hücre nakli olmazsa gözlerini kaybederek genç yaşta karanlığa mahkum olacak.

Şehit aileleri ve gazilerden İYİ Partili Türkkan'a tepki

Elazığ'da gaziler ve şehit aileleri, Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

Toplam 439 haber.