Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Partili Tüfenkci: "Erdoğan Gitsin Ne Olursa Olsun Diyenler Var"

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Erdoğan gitsin ne olursa olsun" diyenler olduğunu belirterek, "Biz Türkiye’nin itibarını küçük düşüren, milletin kafasını karıştıracak algılar oluşturan bir muhalefet ile mücadele ediyoruz" dedi.

Elazığ’da 2021 Yılında 668 Projeye 5 Milyar 693 Milyonluk Destek

Elazığ’da gerçekleştirilen 2021 yılı temmuz dönemi il koordinasyon toplantısında konuşan Vali Erkaya Yırık, "2021 yılında ilimizde toplamda 5 milyar 693 milyonluk proje bedelli 668 projemiz yürütülmektedir" dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: "Türkiye Kıbrıs’a 1974’te Barışı Getirdi, Halen Sürmektedir”

Türkiye’nin Kıbrıs’a 1974’te barışı getirdiğini ve halen daha sürmekte olduğunu belirten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Büyük bir başarı ile Kıbrıs Barış Harekatı gerçekleştiriliyor, o günden bu güne Kıbrıs Türk’ü bağımsızlığı, özgürlüğü ve hürriyetiyle yaşamaya devam ediyor. Türkiye’nin askerleri gelmeseydi Kıbrıs’ta bir tane Türk kalmazdı. Bugün Kıbrıs bir Yunan adası olurdu" dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Nihat İlhan’ın Evini Ziyaret Etti

Elazığ’da bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs’ta Rum çeteleri tarafından eşi ve 3 çocuğu şehit edilen Tabip Tuğgeneral Nihat İlhan’ın hayatını kaybetmeden önceki evini ziyaret ederek, çocukları ve torunlarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Tedbirleri Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tamamı da 1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz” dedi.V

Bakan Yardımcısı Işıkgece Elazığ’da

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, programları kapsamında geldiği Elazığ’da Vali Erkaya Yırık'ı ziyaret etti.

Savunma Sanayi Başkanı Demir: “Bugün Savunma Sanayi Ciromuz 10 Milyar Dolarları Aştı”

Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, bugün 750’yi aşkın projelerinin olduğunu ve bunun çok önemli bir kısmının son 5 yılda başlatıldığını belirterek, “Bugün savunma sanayi ciromuz 10 milyar dolarları aştı. İhracatımız ise 3 milyon dolarları aştı” dedi.

Bakan Yardımcısı Tunç: "Kuraklık Sigortasında TARSİM Havuz Sistemimiz Var, Yararlanmaya Gayret Etmek Lazım"

Elazığ'dan Tunceli'ye geçerek açılışa katılan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, "Kuraklık sigortasında TARSİM havuz sistemimiz var. Bundan yararlanmaya gayret etmek lazım" dedi.

AK Partili İnan: “AK Parti Gençlik Kolları Türkiye’nin En Güçlü Gençlik Kollarıdır”

Türkiye’nin en güçlü gençlik kolları yapılanması olduklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “Bugün Türkiye’nin her bir yanında teşkilatlanmış ve çalışmalarını hız kesmeden sürdüren bir gençlik kolları var. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053, 2071 vizyonu ile çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Bakan Yardımcısı Tunç: “Bu Yıl İçerisinde Bulunduğumuz Bir Kuraklık Problemini Ve Riskini Yaşıyoruz”

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, pandemi ve sonrası yeni bir dönemde yeni strateji ve politikalara ihtiyaç olacağını belirterek, “Bunlarla alakalı yeni yol haritalarımızı belirleyeceğiz.

Milletvekili Demirbağ Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çevrenin korunması bütün bireylerin, bütün ülkelerin ve bütün insanlığın ortak meselesidir.

BBP Genel Başkanı Destici: “Türkiye’nin Erken Seçime İhtiyacı Olmadığını Düşünüyorum”

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından hazırlanan ve Türkiye’nin nabzını tutan “Anadolu Soruyor” programının konuğu olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır, Muğla Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Serap Ülkü Özdemir ve Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın sorularını yanıtladı.

Vergi Cezalarını, Sigorta Primlerini İçeren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Teklif Kabul Edildi

Vergi cezalarını, sigorta primlerini içeren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Teklif kabul edildi Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Dağdaki PKK’lı İle Mi Anayasa Yapacaksınız?”

Katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa çalışmalarına ilişkin bilgi verdi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile alınan hızlı kararlar neticesinde yapılan işleri anlattı.

Referanduma Giden O Köy, 40'ıncı Mahalle Oldu

Elazığ’da mahalle olmak için daha önce referanduma giden ve büyük bir çoğunlukla evet oyu çıkan Yemişlik Köyü, belediye meclisinde alınan kararla resmi olarak 40’ıncı mahalle oldu.

Zülfü Demirbağ Elazığlı Hemşehrilerine Hizmet Aşkıyla Gecesi Gündüzüyle Çalışmaya Devam Ediyor

22-24 ve 27. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ, çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de Toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı

Demirtaş’a 2 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Verildi

Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’a yönelik söylemlerinden dolayı 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

Toplam 163 haber.