Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Adayı ERKAL'den Elazığ Bakkallar Odası Yönetimine Ramazan Ayı Tepkisi

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Gökhan Erkal, aday olduktan sonra esnaflar için birçok proje ürettiklerini ifade ederek mevcut odanın, bir içecek firmasını boykot çağrısına tepki gösterdi.

Başkan Şerifoğulları: '100 projenin 56'sını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz'

Seçim öncesi açıkladıkları 100 projenin 56'sını 2 yıl içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'İnşallah, görev süremiz bittiğinde de 11 ana başlıkta 100 projemizin en az yüzde 95'ini gerçekleştirerek şehrimize vermiş olduğumuz sözün arkasında durabilme adına samimiyet ve gayret diyeceğiz, aynı zamanda tevazuyu da elden bırakmayacağız' dedi.

Vatandaş Mesaj Attı, Vekil DEMİRBAĞ Köye Çıkartma Yaptı

Elazığ'da bir tv programında canlı yayın konuğu olan Elazığ Milletvekili Zülfü DEMİRBAĞ'a köyün sorunları ile ilgili mesaj atınca, Ertesi gün olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kısıtlamaları açıkladı

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kısıtlamaları açıkladı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: - “Çok yüksek riskli grubu teşkil eden kırmızı kategorideki illerimizin sayısı maalesef nüfusumuzun yüzde 80’ini teşkil eden 58 şehre ulaşmıştır”

TBMM Başkanı Şentop’tan gündeme ilişkin açıklamalar

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ''Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde gece saatlerinde, 3 okulun bahçesindeki Atatürk büstlerine yönelik bir alçak saldırı girişimi olduğunu sabah saatlerinde öğrendik. Büstün altındaki kaide üzerine bazı yazılar yazıldığı, boyalar sürüldüğünü jandarma ve polis tespit ediliyor. Bununla ilgili takibat devam ediyor. Bu durum 3 okulda olduğuna için planlı bir provokasyon olduğunu düşünüyorum. '' dedi.

Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi kongresinde konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Allah, 1994 ile 1995 şahlanışını, daha da büyük şahlanışları tekraren yaşamayı nasip etsin' dedi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI TARAFINDAN BERAT KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Berat Kandili münasebetiyle bir program gerçekleştirildi. 

TDP Genel Başkanı Sarıgül: 'Biz Ankara'ya kimsenin sofrasına oturmaya, kimsenin sofrasında bulunmaya gitmiyoruz'

Kendilerine 'Ankara'da ne yapacaksınız ve kimin sofrasında olacaksınız' sorularına geldiğine Elazığ'da cevap veren Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 'Biz buradan Gakkoşların diyarından Elazığ'dan diyoruz ki, biz Ankara'ya kimsenin sofrasına oturmaya, kimsenin sofrasında bulunmaya gitmiyoruz' dedi.

Elektronikçiler Odasına Genç Aday

Mehmet Havabulut, Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası’na adaylığını açıkladı.

ŞOFÖR ESNAFINA MASKE VE DEZENFEKTE DESTEĞİ

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, şoför esnafına dezenfekte ve maske desteğinde bulundu.

ÖZER MACİT BAKKALLAR ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Özer Macit, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası başkanlığına adaylığını açıkladı.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Elazığ'da saha incelemesini tamamladı

Elazığ'da incelemelerde bulunan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, 'Elazığ'ın geleceğine çok büyük katkı sağlayacak hamlelerin yapıldığını müşahede ettik' dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu, Elazığ'da saha incelemesi yaptı

Elazığ'da bulunan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, 'Elazığ'da 20 binden fazla konut projelendirilip, bunun yarıdan fazlası bitmiş, teslim edilmiş durumda. Kura çekimini tamamlamış, evleri de kısa zamanda teslim edilecek vatandaşlarımızın da taleplerini aldık' dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Elazığ'da çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ'a gelen TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, 'Devam eden çalışmaları, kentsel dönüşüm uygulamaları, rezerv alan ve diğer imarla ilgili meseleleri enine boyuna görüşme imkanı bulduk. Çok kapsamlı çalışmalar var. Devam eden projeler, gerçekten son derece yoğun bir şekilde etap etap birbirinden farklı hak sahipliği noktasındaki vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş durumda' dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Elazığ'da

Elazığ'a incelemelerde bulunmak üzere gelen 13 milletvekilinin yer aldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, Mahallerimizi, konutların teslim edildiği aileleri bizzat hanelerinde ziyaret edeceğiz. İnşaat faaliyetlerini de yerinde gözlemleme imkanımız olacak. Biz komisyonumuz kurulduğu ilk günden bu yana her türlü görüşü almak için gayret gösteriyoruz dedi.

BAKKALLAR ODASI’NDA DEĞİŞİM YAŞANABİLİR

Elazığ Olay Gazetesi olarak belli periyotlarda 2022 yılında başlayacak esnaf odası seçimlerini irdeleyeceğiz…

Bakan Akar: 'Kazanın Ani Değişim Gösteren Hava Şartları Nedeniyle Meydana Geldiği Değerlendirilmektedir.'

Helikopterin kaza kırıma uğramasına ilişkin açıklama da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,'İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir'dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşen askeri helikopterle ilgili paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bingöl’den Tatvan’a gitmekte olan askeri helikopterin Bitlis’te elim bir kazaya uğrayarak düşmesi sonucu 11 vatan evladımız şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Kontrollü Normalleşme Sürecini Açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kontrollü normalleşme sürecini açıkladı

Toplam 163 haber.