Spor

Spor Haberleri

Zelal Şengür, Özbekistan’da Altın Madalya Aldı

Elazığlı milli kick boksör Zelal Şengür, Özbekistan’da katıldığı turnuvayı şampiyonlukla tamamladı.

Karakoçan’da, Hüseyin Fıstıkcı’nın Sözleşmesi Feshedildi

Elazığ Karakoçan FK, bazı takımlarla izinsiz transfer görüşmesi yaptığı gerekçesiyle Hüseyin Fıstıkcı’nın sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Karakoçan, Ömer Buğdaycı’yı Kadrosuna Kattı

Elazığ Karakoçan FK, dış transfer çalışmaları kapsamında Büyükçekmece Tepecikspor’dan Ömer Buğdaycı’yı renklerine bağladı.

Mediline Hospital Fırat Üniversitesi: 3 - Bingöl Karlıova Yıldırımspor: 0

Mediline Hospital Fırat Üniversitesi, Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 6. Grup’ta çıktığı 2. maçı da kazandı. Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 6. Grup’un 3. Haftası’nda Mediline Hospital Fırat Üniversitesi, evinde karşılaştığı Bingöl Karlıova Yıldırımspor’u 3-0 mağlup etti.

Zelal Şengür, Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Mücadele Edecek

Milli Takımlar Kick Boks Antrenörü Abdullah Alan ile Milli Sporcu Zelal Şengür, Özbekistan’da yapılacak olan WAKO Dünya Kick Boks Şampiyonası’na gitti.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Galibiyetle Başladı

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası play-off maçlarına galibiyet ile başladı.

Karakoçan FK'de Savunmaya Takviye

Elazığ Karakoçan FK, Ofspor’dan stoper Şeyhmus Abdulkadir Aksu’yu renklerine bağladı.

Karakoçan Hüseyin Fıstıkcı İle Sözleşmesini Uzattı

Elazığ Karakoçan FK, yeni sezon öncesi iç transferde forvet Hüseyin Fıstıkcı’nın sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Süper Lig'de Mücadele Etmişlerdi Çay Bahçesinde Çalışarak Kulübe Destek Olmaya Başladı

Elazığ’da bir proje takımı olarak 2010 yılında kurulan ve hentbolda Süper Lig'e kadar yükselen Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü'nün oyuncuları 2 yıllığına kiralanan çay bahçesinde çalışarak hem kendi harçlıklarını çıkartıyor, hem de kulübe kazanç sağlıyor.

Karakoçan FK, Cuma Ali Üzüm'ü Kadrosuna Kattı

Elazığ Karakoçan FK, dış transfer çalışmaları kapsamında sol bek Cuma Ali Üzüm’le sözleşme imzaladı.

Karakoçan FK, Ekrem Sütçü'yü Renklerine Bağladı

lazığ Karakoçan FK, Cizrespor’da forma giyen tecrübeli ofansif orta saha Ekrem Sütçü’yü renklerine bağladı.

Milli Boksör Zelal Şengür

ELAZIĞ (İHA) – Elazığlı milli kick boksçu Zelal Şengür, uzun yıllar amatör olarak sürdürerek çıktığı milli maçlarda 30'dan fazla madalya kazandığı kick boks hayatını, profesyonelliğe taşıdı. Zelal, İstanbul'da katıldığı ilk turnuvada İranlı rakibini ilk rauntta nakavtla mağlup ederek, profesyonel kariyerine önemli bir başlangıç yaptı.

Karakoçan'da İç Transfer

3. Lig ekibi Elazığ Karakoçan FK, yeni sezon öncesi iç transfer çalışmaları kapsamında stoper Mehmet Eksik’le 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

İkisi Fırıncı, Biri Kasap, Ama Üçü de Şampiyon

Elazığ'da kick boks sporuyla uğraşan ve son bir yıldır antrenörsüz kendi imkanlarıyla çalışma yapan ikisi fırıncı, biri de kasaplık yapan üç sporcu, önce imkansızlıkları sonra da rakiplerini tek tek nakavt ederek çok sayıda şampiyonluğu kazanarak hedeflerini yükseltti.

Elazığ'da şampiyonluk kutlamaları balkonlardan yapıldı

Beşiktaş'ın Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşması sonrası taraftarlar korona virüs tedbirleri kapsamında balkonlardan kutlama yaptı.

Elazığspor'da 26 yıl sonra 3. Lig'e düşme üzüntüsü

54 yıllık tarihinde 26 yıl sonra 3. Lig'e düşen Elazığspor'da, sezonun son haftasında oynanan Sivas Belediyespor maçı sonrası büyük üzüntü yaşandı.

2. Lig: Elazığspor: 5 - Sivas Belediyespor: 7

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 38. haftasında Elazığspor, evinde karşılaştığı Sivas Belediyespor'a 7-5 yenilerek küme düştü.

Genç sporcu, babasının izinden gidip şampiyonluklar elde etmek istiyor

Elazığlı boksörlerden Eyyüp Genç'in 17 yaşındaki oğlu Aziz Mahmut Genç, 11 yaşında başladığı boksta babasının izinden gidip şampiyonluklar elde etmeyi kendine hedef koydu.

Elazığspor, 26 yıl sonra 3. Lig'e düştü

1967 tarihinde kurulan ve uzun süre Süper Lig, 1. ve 2. Lig'de mücadele eden Elazığspor'un, en son 1994-1995 sezonunda mücadele verdiği 3. Lig'e matematiksel olarak düştüğü kesinleşti. Öte yandan gece araçla kulübün önüne tabut götürülmesi ise dikkat çekti.

Toplam 762 haber.