Asayiş

Asayiş Haberleri

Kayıp çocuğu 6 saat sonra iz takip köpeği buldu

Elazığ'da kayıp olarak aranan 13 yaşındaki çocuk, jandarma ekiplerinin iz takip köpeği ile yaptığı 6 saatlik çalışma sonrasında evinden 4 kilometre uzakta bulunup ailesine teslim edildi. Korkan çocuğu jandarma ekibi teselli ederken, telefonunu kaybettiği için evden kaçtığı öğrenildi.

Kadınların tartışması bıçaklı kavgaya döndü: 1 yaralı

Malatya'da ev arkadaşı iki kadının bıçaklı kavgasında 1 kişi yaralandı.

Elazığ'da defineciler açtıkları 3 metrelik çukurda yakalandı

Elazığ'da sit alanında kazı yapan defineciler açtıkları 3 metrelik çukurda jandarma tarafından suçüstü yakalandı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Dolandıracaklarını internetten bulan 28 suç kayıtlı şüpheli yakalandı

Elazığ'da dolandırdığı şahısları internetten bulan ve 28 suç kaydı olduğu ortaya çıkan şüpheli, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da 5.3'lük depremde ikinci kez hasar alan binanın kontrollü yıkımı başladı

Elazığ'da daha önce meydana gelen 6.8'lik depremde ağır hasar alan ancak itiraz edildiği için yıkımı gerçekleşmeyen 5 katlı bina, 27 Aralık tarihinde 5.3'lük depremde tekrar hasar alması üzerine acil olarak yıkımına başlandı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğünden Şok Uygulama

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, önleyici tedbirler doğrultusunda ilimiz genelinde son iki hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalar yapıldı

43 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın yakalandı

Hakkında 43 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın Antalya'da yakalandı.

KOM ekipler yıl içinde 3 buçuk milyon liralık malzeme ele geçirdi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) görevlilerince kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında 2020 yılı içerisinde yapılan operasyonlarda ele geçirilen malzemelerin listesini yayınladı.

Batman’da 2 bin 650 paket kaçak sigara ele geçirildi

Batman'da güvenlik güçlerince durdurulan bir araçta yapılan aramada 2 bin 650 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kırıkkale’de özel okulda korkutan yangın

Kırıkkale'de özel bir okulun üçüncü katında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

İşyerini basıp öldüresiye dövdüler

Malatya'da bir iş yerini basan saldırganlar, işyeri sahibi ve çalışanlarını öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Otomobil yoldan çıkıp metrelerce takla attı: 2 yaralı

Eyüpsultan'a bağlı Ağaçlı Köyü yolunda sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 200 metre takla atarak yuvarlanan araç, çamura saplanarak dururken, iki kişinin ağır yaralandığı kazada jandarma başka yaralı olma ihtimaline karşı yarım saat yaralı aradı.

Bodrum'da göçmenleri taşıyan bot battı: 3 kayıp

Muğla'nın Bodrum ilçesi sahilinden denize açılan ve içerisinde 14 düzensiz göçmenin bulunduğu lastik bot battı. 2 göçmenin yüzerek kendi imkanlarıyla kıyaya ulaştığı ve 9 göçmenin ise denizden kurtarıldığı olayda, kayıp 3 göçmeni arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Polis ekiplerinden 'Yeditepe Huzur' uygulaması

İstanbul genelinde polis ekipleri tarafından 'Yeditepe Huzur' uygulaması yapıldı. Uygulamada polis köpeği ile araçlarda uyuşturucu madde araması yapıldı.

'Hacker' çetesinin 7 üyesi tutuklandı

Türkiye'de bulunan bankaların resmi internet sitelerinin birebir aynısını tasarlayıp, siteden işlem yapmaya çalışan yaklaşık 100 bin kişinin banka hesabı bilgilerini ele geçirerek, yaklaşık 2 milyon TL değerinde vurgun yapan 7 kişi tutuklandı.

Havan mermisi basın mensuplarını haber yazarken yakaladı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde basın mensuplarının bulunduğu yere havan mermisi atıldı. Basın mensuplarının üzerinden geçen havan mermilerinden biri Fevzi Çakmak Mahallesindeki iki katlı bir eve isabet ederken, iki havanın ise boş alana isabet ettiği belirtildi.

Milletvekilinin ismini kullanıp, kredi vaadiyle dolandırdılar

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Necati Kılıç, bir milletvekilinin de ismini kullanan şahıslar tarafından kredi vaadiyle dolandırıldığını iddia etti.

3 buçuk aydır kayıptı cesedi toprağa gömülü olarak bulundu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3 buçuk aydır kayıp olarak aranan Vedat Kolutek'in öldürerek gömüldüğü ortaya çıktı. Vedat Kolutek'in cesedi katil zanlılarının cinayeti itiraf etmesiyle gömüldüğü yerde bulundu.

Gasp ettikleri malzemeleri paylaşamayınca bir birlerini vurdular

Van'da, gasp ettikleri malzemeleri paylaşamayınca bir birlerini vuran şahıslar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Toplam 1418 haber.