Genel

Genel Haberleri

Ev Hanımı 30 Kişiye İstihdam Sağladı

Elazığ’da 15 yıl önce kendi evinde halı yıkayarak sektöre giren 5 çocuk annesi Gönül Eker, işini büyüterek kurduğu iş yerinde 30 kişiyi istihdam ederek örnek oldu.

İHA Elazığ Bölge Müdürü Varlı’ya Veda Programı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) tarafından 7,5 yıl İHA Elazığ Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Halil İbrahim Varlı için veda programı düzenlendi.

Elif Nine, Depremde Düştü Kolunu Kırdı

Elazığ'da depreme yakalanan 92 yaşındaki Elif Kaynak(92) o anda dengesini kaybedip düşmesiyle kolunu kırdı.

YILLARIN BERBERİ

Elazığ'da 50 senedir berberlik yapan Muharrem Eröz, mesleğe nasıl başladığını ve pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini anlattı.

Deprem Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde, UMKE, AFAD, ilk yardım ve itfaiye ekiplerinin katılımıyla gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Kuaföreler Odası’ndan Bayan Kuaförlere Eğitim

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası bayan kuaförlerine yönelik eğitim düzenlendi.

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak ?

Turizmciler, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile birlikte 11 güne çıkarılmasını talep ediyor. Ancak Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran tatilin uzatılmasının ekonomiye uzun tatil durgunluğu yaşatacağını söyleyerek bu fikre karşı çıktı.

İş Yeri Küle Döndü, Pes Etmedi Yeni Bir İş Yeri Açtı

Elazığ’da 4 yıl önce mikro kedi ile kurduğu iş yeri yanarak küle dönen fiziksel engelli Zekiye Yüksel, pes etmedi yeni bir iş yeri açtı. 20 metrekarelik işyerinde canla başla çalışan Yüksel, azmi ve hırsıyla herkese örnek oldu.

Kayık Kolonu Gören Rektörden Tepki

Elazığ depreminde orta hasar alan Fırat Üniversitesi’nde bir binayı güçlendirilmek için kolonları incelendiğinde bir kolonda ciddi bir hata ortaya çıktı.

Özel Çocuklar Keban Baraj Gölü’nde Kano Eğitimi Aldı

Tunceli’de misafir edilen özel çocuklar Keban Baraj Gölü’nde kano eğitimi aldı.

RIZAİYE GÖNÜL ELÇİLERİ

Elazığ’da bir grup gönüllü gençten oluşan ‘Rızaiye Mahallesi Gönül Elçileri’ temsilcisi Musap Tanyıldızı Olay Haber Gazetesi ile röportaj yaptı.

GİYİNMENİN CİNSİYETİ OLMAZ

Elazığ’da yeni bir butik açan Melike Oğuz, Olay Haber Gazetesi’yle röportaj yaptı.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi Yapılıyor

Elazığ'da belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanılan "Şehit Fethi Sekin Külliyesi" inşasının hızla devam ettiği bildirildi.

Minik Öğrencilerden Jandarmaya Anlamlı Ziyaret

Elazığ'da ilk ve anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte jandarmanın kuruluş yıl dönümünü kutladı, detektör köpeklerin gösterisini izleyip, araçlarda anons yaptı.

Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümü

Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Elazığ'da tören düzenlendi.

15 Yıl Yatağa Bağlı Kaldıktan Sonra Mucize Gerçekleşti

Elazığ'da 20 yıl önce motosiklet kazası geçirdikten sonra kolu kopup dikilen, 15 yıl boyunca yatağa bağlı yaşayan Mustafa Özger (38), doktorların /bir bardak su kaldıramaz’ demesine aldırış etmeden azmederek aldığı desteklerle evinin altındaki ahırı spor salonuna çevirerek hayata tutundu.

HEM GEZGİN HEM DE SOKAKLARIN MÜZİSYENİ

Faruk Bildik, Elazığ'da sokak müziği yapan gençlerden biri. Faruk Bildik Olay Haber Gazetesi'ne Röportaj verdi.

Savunma Sanayii Başkanı Demir: “Yarın önümüzün kesilmesi ihtimali olan ürünlerin hepsinde yüzde yüz yerlilik diyoruz”

Yerli ve milliliğin önemine değinen Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, “Asıl önem verdiğimiz konu, stratejik ve teknolojik derinliği ile yarın önümüzün kesilmesi ihtimali olan ürünlerin hepsinde yüzde yüz yerlilik diyoruz. Bu konuda tavizimiz olamaz” dedi.

Savunma Sanayii Başkanı Demir: "Gücü Olmayan Ve Kullanmayan Milletler Ayakta Kalamaz"

Amaçlarının bilim ve teknolojide yenilik kapasitesini yükselterek ülkenin istiklal ve istikbal mücadelesinde bir üst ligde olmasını sağlamak olduğunu belirten Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, “Son dönemlerde AR-GE ve teknoloji yatırımlarına ayrılan kaynak hatırı sayılır miktarda arttırıldı. Bugün 750’yi aşkın projemiz var.

Toplam 582 haber.