Genel

Genel Haberleri

Savunma Sanayi Alanı Başta Olmak Üzere Sanayinin Diğer Alanlarında Yetkinlik Oluşturmak İstiyoruz

Elazığ’a gelen Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, ”Savunma sanayi alanı başta olmak üzere sanayinin diğer alanlarında yetkinlik oluşturmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN ÇELİK ''ELAZIĞLI ESNAFIN SAHİBİ YOK''

Elazığ Esnaf Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, Elazığ Olay Haber Gazetesi'ne konuştu.

CAFE SEKTÖRÜNÜN KADIN İŞLETMECİSİ

Elazığ'da bir cafe işleten kadın girişimci Tuba Canpolat, Elazığ Olay Haber Gazetesi'ne konuştu.

Acemi Erler Yemin Etti

Elazığ’da vatani görevini yapan acemi erler, düzenlenen törenle yemin etti.

Karakoçan FK, Eren Yılmaz'ı Kadrosun Kattı

Elazığ Karakoçan FK, Çarşambaspor’dan kaleci Eren Yılmaz ile bir yıllık anlaşmaya vardı.

Temel Atma Ve Şehitlik Anıtı Açılış Programı

Elazığ’ın Yurtbaşı Beldesinde yeni belediye binasının temeli atılırken helikopter kazasında şehit düşen 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş için yapılan şehitlik anıtının açılışı yapıldı.

Mangal Kömürü İşçilerinin Çadırda Yaşamı Başladı

Mardin'den Elazığ'a gelerek ormanlık alanda odun kömürü yapmak için çadırda yaşayıp çalışmalara başlayan ailelere, Türk Kızılay'ı yardım elini uzattı.

Gençlerin "Oyuncaklı Sabun" Fikri El Yıkama Alışkanlığı Kazandırıyor

Hijyenin önemini çocuklara erken yaşta aşılamak amacıyla kendi imkanlarıyla endemik bir bitkiden elde ettikleri hammaddeden sabun üreten 7 üniversite öğrencisi, içine oyuncak yerleştirdikleri ürünleri şehirleri gezerek hem el yıkama alışkanlığı kazandırıyor, hem de çocuklara eğitim veriyor.

Depremin Hak Sahipliği İçin Müracaat Açıklaması

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Elazığ’da meydana gelen 5.3’lük deprem sonrası hak sahipliği işlemleri için 60 günlük müracaat süresi verildiğini bildirildi.

Elazığ'da Kaç Camii Var ?

Türkiye’de 89 bin 445, Erzurum’da ise bin 618 caminin Müslümanlara hizmet verdiği bildirildi. TÜİK Din istatistikleri 2020 sonuçları bazında, 2019 yılına göre Türkiye’de cami sayısı yüzde 0.20’lik artışla 89 bin 259’dan 89 bin 445; Erzurum’da yüzde 0,62’lik artış ile bin 608’den bin 618’e yükseldi.

Tarım Ve Orman Bakanı Pakdemirli ‘Dünya Gıda Güvenirliği Günü’nü Kutladı

‘Dünya Gıda Güvenirliği Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımlayan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, tüketicilerin gıdada doğru tercih yapmaları ve gıda okuryazarlığını arttırmak amacıyla başta etiketleme olmak üzere mevzuat konusunda önemli çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Gençlerden Alkışlanacak Hareket, 3 Çocuk Annesine Ev Sürprizi

Elazığ’da harabe bir evde yaşayan ihtiyaç sahibi 3 çocuk annesi bir kadına, gönüllü gençlerden oluşan bir ekip, ayarladıkları bir evin baştan aşağı bakım ve eşyasıyla hazırlayıp sürpriz yaptı.

Vali Erkaya Yırık, Palu’da Evi Yanan Nineyi Ziyaret Etti

Elazığ’ın Palu ilçesinde bugün evi yanan 8 çocuk 25 torun sahibi Nezaket nineyi ziyaret eden Vali Erkaya Yırık, ilgilenilmesi için talimat verdi.

50 Milyon Yıllık Fosil Damla Kehribardan Dünyanın En Küçük Tespihini Yaptı

Elazığlı tespih ustası fosil olarak çıkan çam reçinası 50 milyon yıllık kehribardan dünyanın en küçük damla kehribar tespihini 1 hafta içerisinde tamamladı.

Başkan Ulaş : ''Ülkenin Lokomotifi Esnaftır''

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş, Olay Haber Gazetesine konuştu.

Down Sendromlu Enes’in Mehmetçik Olma Mutluluğu

Elazığ'da Down sendromlu 30 yaşındaki Enes Polat'ın Mehmetçik olma hayalini, İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdi. Enes'in mutluluğu için her türlü detayı düşünen jandarma ekipleri, hem asker kıyafeti giydirdi, iz takip köpeğiyle gösteri yapıldı ve resmi bulunan pasta hazırlandı.

Devlet Korumasında Yetişmiş Gençler İçin Tercih Dönemi Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, devlet korumasından yararlanan gençlerin kamuda istihdam edilmesi için 2021 Mayıs Dönemi tercih işlemlerinin bugün itibariyle başladığını duyurdu.

Annesinin Reddettiği Kuzuya, Sağlıkçı Şefkati

Elazığ'da bir hastanede görev yapan Hatice Geyik, doğum sonrası annesinin reddettiği 15 günlük kuzuyu sahiplenerek, evinde biberonla beslemeye başladı.

Çocuklar, Şehit Fethi Sekin'in Kabrini Ziyaret Etti

Elazığ'da çocuklar, Baskil ilçesinde bulunan Şehit Polis Fethi Sekin'in kabrini ziyaret edip dua ederek, eşyalarının sergilendiği müzeyi gezdi.

Toplam 582 haber.