Genel

Genel Haberleri

Ukrayna'dan tahliye edilen 8 yaşındaki Melisa mutluluğunu resimlerine yansıttı

Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle tahliye edilerek Elazığ'a getirilen 8 yaşındaki Ahıska Türkü Melisa, yaşadığı mutluluğu yaptığı resme yansıttı.

DATÜB Genel Sekreteri Uçar, Ahıska Türkleri ile bir araya geldi

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar ve beraberindeki heyet, geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkleriyle bir araya geldi.

Elazığ'da müftü ve belediye başkanı öğrencilerle birlikte halat çekme yarışı yaptı

Elazığ'ın Yazıkonak beldesinde düzenlenen yaz şenliklerinde İl Müftüsü Selami Aydın ve Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, öğrencilerle birlikte halat çekme yarışması yaptı.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan cilt bakımı uyarısı

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, güzel ve parlak bir cilt yapısına sahip olmak isteyenlerin nitelikli bir cilt bakımı yaptırması gerektiğini söyledi.

DATÜB heyeti Elazığ'da

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar ve beraberindeki heyet, Elazığ'a geldi. Genel Sekreter Uçar ve heyet ilk olarak Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

Elazığ'da 'Aile' farkındalık yürüyüşü

Elazığ'da Aile Haftası çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den protez tırnak önerisi

Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla adını duyuran Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, protez tırnağın tedavi ve güzellik için uygulanan bir işlem olduğunu söyledi.

Öğrenciler davet etti, Başkan Çadırcı bahar şenliklerine katıldı

Elazığ Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji tarafından düzenlenen bahar şenliği etkinliğine katıldı.

Elazığ'da özel birey asker olmanın gururunu yaşadı

Elazığ'da yaşayan özel birey Saadettin Can, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törenle bir günlük temsili askerlik yaparak, asker olmanın gururunu yaşadı.

Gerçekleştiremediği hayalini yaptığı maket trenlerde yaşatıyor

Elazığ'da 3 yaşından beri tren istasyonundan çıkmayan ve en büyük hayali Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nda (TCDD) çalışmak olan Adil Bilgin, şimdilerde minyatür trenler yaparak bir nebze olsun hayalini yaşatıyor.

İşitme engelli öğrencilere jandarmadan özel etkinlik

Elazığ'da işitme engelli minik öğrenciler, jandarma tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte keyifli anlar geçirdi.

Jandarma ekipleri içleri ısıttı

Elazığ'da köy okulunda jandarma görevlilerinin çocuklarla oyun oynaması içleri ısıttı.

Başkan Şerifoğulları, 'Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir'

Gönül Belediyeciliği ilkesi ile çıktıkları yolda sadece gözle görülür projelerin yanında gönüllere dokunan çalışmalarla da hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir. Bu doğrultuda can dostlarımız için başlattığımız kampanya hayvanseverler tarafından ciddi oranda karşılık bulacaktır' dedi.

Elazığ'da engellilerin dostluk maçı renkli görüntüler oluşturdu

Elazığ'da Engelliler Haftası çerçevesinde engelliler arasında düzenlenen dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Elazığ Gençlik Merkezi, Ahıska Türklerini yalnız bırakmadı

Elazığ Gençlik Merkezi, Ukrayna'dan tahliye edilerek Elazığ'a getirilen ve misafir edilen Ahıska Türklerini yalnız bırakmadı.

Ukrayna'dan tahliye edilen Ahıska Türklerinin üçüncü kafilesi de Elazığ'a geldi

Rusya'nın savaş açtığı Ukrayna'dan tahliye edilerek Elazığ'a getirilen iki kafilenin ardından üçüncü kafile de kente ulaştı.

Ukrayna'dan tahliye edilen Ahıska Türklerinin ikinci kafilesi de Elazığ'a geldi

Rusya'nın savaş açtığı Ukrayna'dan tahliye edilerek Elazığ'a getirilen 180 Ahıska Türkü'nün ardından bugün 117 kişiden oluşan ikinci kafilede kente ulaştı.

Ukrayna'dan tahliye eden Ahıska Türkleri: 'Türkiye ve bayrağımız için canımızı vermeye hazırız'

Rusya'nın savaş açtığı Ukrayna'dan tahliye edilerek Türkiye'ye getirilen Ahıska Türkleri, Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirildi. Kimsenin kendilerine böyle bir iyilik yapmayacağını dile getiren Ahıska Türkleri, bayrak ve Türkiye için canlarını vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Elazığ'da 'Engelsiz Uçurtma Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu

Elazığ'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Engelsiz Uçurtma Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu.

Toplam 582 haber.