Genel

Genel Haberleri

Vali Toraman koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Alper'e devretti

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vali Dr. Ömer Toraman koltuğunu 4. Sınıf öğrencisi Alper Toker'e devretti. Toker'in ilk isteği ise okul bahçesine asfalt dökülmesi oldu.

Elazığ'da öğrenciler hazırladıkları erzak kolilerini dağıttı

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde yurtlarda kalan öğrenciler ve gönüllü gençler tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan erzak kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Dalmış Beauty'den bahar aylarında cilt bakımı uyarısı

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, soğuk ve rüzgarlı kışın ardından yorulan cildin bahar aylarında daha yoğun bir bakımla desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Elazığ'da dev kazanlar iftar yemekleri için kaynıyor

Elazığ Belediyesi her gün 2 bin 300 kişilik 3 çeşit sıcak yemek ve tatlı hazırlayarak vatandaşların evlerine teslim ediyor.

Elazığ'da yürekleri ısıtan görüntü: Karıncalar ezilmesin diye kaldırıma not bıraktı

Elazığ'da ismi öğrenilemeyen bir vatandaş sokak kenarında yuva yapan karıncalar ezilmesin diye kaldırıma not bıraktı.

Elazığ'da 'Zimem Defteri' geleneği ile borçlar siliniyor

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Vural'ın öncülüğünde başlatılan 'Zimem Defteri' geleneği ile ihtiyaç sahibi vatandaşların bakkallara olan borçları kapatılıyor.

İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Saraç: 'Bu yılki Ramazan ayında trafik kazalarında yüzde 50 düşüş oldu'

Her yıl Ramazan ayında trafik kazalarında ortalama yüzde 50 artış gözlenirken, bu yıl yüzde 50 düşüş olduğunu belirten İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, 'Bunun nedenlerinden bir tanesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun trafik konusundaki hassasiyetidir. Bir diğer neden de ekiplerin aralıksız yürüttüğü denetimlerdir' dedi.

Evlatlarına otizm tanısı konulan çift, vakıf kurarak hayatlarını otizmli bireylere adadı

Elazığ'da yaşayan Emre ve Selma Alimoğlu çiftinin çocuklarına 6,5 yıl önce otizm tanısı konuldu. Hayatlarını çocuklarına adayan Alimoğlu çifti, kurdukları vakıfla da otizmli çocukların daha iyi bir eğitim almalarına öncülük etmeye başladı.

Başkan Çadırcı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık belde sakinlerinin kapılarını çalarak hasta vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday sürücülere son ders jandarmadan

Elazığ'da jandarma ekipleri, Aday Sürücülere Son Ders Jandarmadan Projesi çerçevesinde sürücü adaylarına eğitim verdi.

Elazığ'da ramazan ayı etkinlikleri sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerin tüm hızıyla sürüyor.

Başkan Çadırcı Suriyeli ailelerle iftarda bir araya geliyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, beldede ikamet eden Suriyeli ailelerle iftarda bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.

Dalmış Beauty'den cildi gençleştirmeye yarayan 5 önemli formül

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, cildin yaşlanmasına etki eden birçok nedenin olduğunu belirterek cildi gençleştirmeye yarayan 5 formülü açıkladı.

TKKD Elazığ Şubesi gönüllere dokunuyor

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi, son dönemlerde gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların gönlüne dokunmaya devam ediyor.

Görenler şoke oldu, 'Müslüm Gürses' Elazığ sokaklarını turladı

Arabesk müziğin unutulmaz isimleri arasında yer alan ve 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Elazığlı Baki Çiçek, uzun yıllar sonra geldiği memleketinin sokaklarında gezince 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çekmek için yarışa girdi.

Uzman estetisyen Dalmış'tan kıl kaş tekniği önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kıl kaş tekniğinin başarılı sonuçlar ortaya çıkmasında etkili bir yöntem olduğunu söyledi.

İçmediği sigaraların koleksiyonunu yapıyor

Elazığ'da yaşayan Vedat Urhan, 46 yıldır topladığı değişik markalardaki sigara paketleri ile koleksiyon yaptı. 15 yıl önce bıraktığı sigarayı artık içmediği için mutlu olduğunu belirten Urhan, İçmiyorum, sigaraları hapsediyorum dedi.

Kavga ihbarına giden polise davul ve klarnet eşliğinde halaylı sürpriz

Elazığ'da kavga ihbarına giden polis ekipleri vatandaşların davul ve klarnet eşliğinde halay sürprizi ile karşılaştı.

Elazığ'da Polis Haftası etkinlikleri

Elazığ'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla vatandaşlara tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

Toplam 582 haber.