Eğitim

Eğitim Haberleri

'Görünmezi Görünür Kıl' Projesinde Çalışanların Eğitimi Sürüyor

Elazığ'da 'Sivil Toplum Diyalogu VI' kapsamında Merkezi Finans ve İhale Birimi'nin desteğiyle yürütülen 'Görünmezi Görünür Kıl, Avrupa ve Türkiye’deki Zihinsel Engelliler' projesinde engellilerle çalışan bireylere yönelik çalışan eğitimi devam ediyor.

Müftülükten Üniversite Öğrencileri İçin Tanıtım Standı

Elazığ İl Müftülüğü, Fırat Üniversitesi öğrencilerine yönelik tanıtım standı açtı.

Keban MYO’da Yeni Eğitim Yılı Törenle Başladı

Fırat Üniversitesi Keban Meslek Yüksekokulunda (MYO) yeni eğitim öğretim yılı, düzenlenen törenle başladı.

Elazığlı Müzik Öğretmeni, Türk Halk Müziği Çalgılarını Öğrencilere Tanıtıyor

Elazığ’da müzik öğretmeni olan Aygün Çam, Yukarı Fırat bölgesinde bulunan illere giderek köy okullarını gezip, unutulmaya yüz tutmuş 3 bin yıllık Türk Halk Müziği çalgılarını öğrencilere tanıtıyor.f

Elazığ’da Afet Farkındalık Eğitimi Düzenlendi

Elazığ Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğünce Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi ve ilçelerinde oluşturulan afet ve acil durum ve insani yardım ekibine afet farkındalık eğitimi verildi.

Elazığ’da 9 Bin 97 Kişilik Yurtlarda 5 Bin 828 Öğrenci Barınıyor

Elazığ’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 9 bin 97 kapasiteli 7 yurtta 5 bin 828 öğrencinin yerleştirildiği bildirildi.

FÜ Rektörü Göktaş, Teknofest'ten Başarılarla Dönen Roket Takımı ile Bir Araya Geldi

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Teknofest 2021 Roket Yarışması'nda Türkiye ikinciliği ödülü ve 'En İyi Takım Ruhu Ödülü' alan Roket takımı ile bir araya gelerek, ekibi tebrik etti.

Fırat Üniversitesinde ‘TÜBİTAK 2237’ Destekleme Programı

Elazığ Fırat Üniversitesinde sağlık bilimleri alanında TÜBİTAK için, araştırma proje önerisi hazırlama ve yürütme uygulamalı eğitimi düzenlendi.

Bahşi: 'Okul Bazlı Ödenek Tahsisi Uygulamasına Geçilmelidir'

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 'Okulların personel ihtiyacı karşılanmalı, okul bazlı ödenek tahsisi uygulamasına geçilmelidir' dedi.

Uluslararası Başarıya İmza Atan FÜ Veteriner Fakültesi, EAEVE Tarafından Akredite Edildi

Fırat Üniversitesi (FÜ), Veteriner Fakültesi çok önemli bir uluslararası başarıya imza atarak, Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE) tarafından akredite edildi.

FÜ’de Öğrencilere Müzikli ve Hediyeli Karşılama

Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlanan Fırat Üniversitesinde öğrenciler müzik dinletisi ve hediyelerle karşılandı.

Üniversite Öğrencileri Elazığ Şivesi İle Karşılandı

Eğitim öğretimleri için uzun bir aradan sonra Elazığ'a gelen üniversite öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Elazığ şivesi ile ‘Sevgili öğrenciler gadanalam hoş geldiniz.

Türkiye’nin İlk Milli ve Yerli İnteraktif Online Öğrenme Platformunu Kurdu

KOSGEB’den aldığı bir bilgisayarla işe başlayan ve zamanla büyük bir Ar-Ge merkezi kuran Öğr. Üyesi Doç. Dr. Selçuk Beşir Demir, Türkiye’nin ilk milli ve yerli interaktif online öğrenme platformu olan Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi’ni (AYEUM) geliştirdi. 50 üniversite ve 20 bin kişinin üye olduğu AYEUM, 20 milyon TL’lik bir ithalat çıktısının da Türkiye’de kalmasını sağladı.

Elazığ’Da Okul Müdürlerine Proje Eğitimleri Veriliyor

Elazığ’da eğitim niteliğinin artırılması ve tüm eğitim kurumlarında proje tabanlı çalışmaların yürütülebilmesi amacıyla, okul müdürlerine ve okul proje koordinatörlerine yönelik olarak, Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge Birimi tarafından proje eğitimleri verilmeye başlandı.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinden Büyük Başarı

Elazığ Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Türkiye’de Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliğine (EAEVE) akreditesi yapılan ilk fakülte oldu.

Arıcak'ta İlköğretim Haftası Kutlandı

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde İlköğretim Haftası, gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Fırat Üniversitesi, Uluslararası Buluş Fuarında

Fırat Üniversitesi, dünyanın farklı coğrafyalarından buluşçu, araştırmacı ve yenilikçileri bir araya getiren İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda (ISIF) yerini aldı.

EBEGEM'de Yeni Dönem Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açtığı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Yılın En İyi Rektörü Seçildi

Elazığ Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, ‘Avrupa Ödülleri’ töreninde yılın en iyi rektörü seçildi.

Toplam 265 haber.