Genel

Genel Haberleri

Kadınların son gözdesi kalıcı makyaj

Hemen her gün kendilerini iyi hissetmek ve güne hazırlanmak için makyaj yapan kadınlar, özellikle zaman kazanmak adına son dönemlerde kalıcı makyaj yapımına yöneldi. Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, kalıcı makyaj hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Kaniye öğretmen 'kuklaların sesi' oldu

Elazığlı okul öncesi öğretmeni Kaniye Altın, Melodi, Hacı Nine ve Bilgin adını verdiği kuklalara ses veriyor. Ağzını kıpırdatmadan konuşan Kaniye öğretmenin yeteneği, küçükten büyüğe herkesin beğenisini kazanıyor.

Başkan Şerifoğulları gönüllere dokunmaya devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray ve Salıbaba Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Merdiven altı güzellik salonlarına dikkat

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, sayıları her geçen gün artan merdiven altı güzellik merkezlerine karşı vatandaşları uyardı.

Başkan Şerifoğulları kentte devam eden çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde yapımı devam eden belediye çalışmalarını yerinde kontrol etmek üzere bir dizi inceleme ziyaretinde bulundu.

Gündüz hasta bakıyor akşam tasarım yapıyor

Hobisini sanata çeviren ve çocukluk hayali olan tasarım dükkanı açan Prof. Dr. Fulya İlhan, gündüz hasta bakıyor, akşam ve boş zamanlarında ise tasarım yapıyor. Kendi el emeğiyle yaptıkları ürünleri Kanada, Almanya, Hollanda ve İsviçre'ye gönderen İlhan'ın hedefi ise bir marka olmak.

Öğretmen gibi giyinip, günde 15 bin adım atarak tespih satıyor

1991 yılında yaşanan terör olayları yüzünden öğretmenlik mesleğini bırakmak zorunda kalan 52 yaşındaki Ergin Koçpınar, her gün bir öğretmen gibi giyinip, 15 bin 500 adım atarak hem tespihlerini satıyor hem de öğrencilerine veremediği bilgileri vatandaşlara aktarıyor.

Elazığ'da 'Kadın temalı' resim sergisi açıldı

Elazığ'da Fen ve Teknoloji Öğretmeni Gülşah Bulut, 7 yıldır yaptığı kadın temalı resimlerini sanatseverlerle buluşturdu. Bulut sergiden gelen ücretin bir kısmı kadına şiddet derneklerine bağışlayacağını bildirdi.

Elazığlı ustanın yaptığı frambuazlı simit büyük ilgi gördü, patent başvurusunda bulundu

Elazığ'da pasta ustası Celal İrtegün'ün yaptığı frambuazlı simit büyük ilgi gördü. Taleplere yetişmeye çalışan İrtegün, patent başvurusunda bulundu.

Nijerya'dan öğrenci olarak geldiği Elazığ'da kendi dil okulunu açtı

Nijerya'dan okumak için Elazığ'a gelen ve burada evlenerek kendisine yeni bir hayat kuran Bilal Rabiu Kolo, hayalini gerçekleştirdi ve dil okulu açarak kendi işinin patronu oldu.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan karbon peeling önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, karbon peeling uygulamasına ilişkin önemli bilgiler verdi.

Ezanı Güzel Okuma Yarışması birincisi Elazığ'dan

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2022 yılı Ezanı Güzel Okuma Yarışması Doğu Anadolu bölge birincisi, Elazığ'da Müezzin-kayyımı Yusuf Türk oldu.

Dalmış Beauty cilt bakımının püf noktalarını açıkladı

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, cilt bakımının püf noktalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ'ın ilk hacı kafilesi kutsal topraklardan döndü

Kutsal topraklarda hac ibadetini yerine getiren Türk hacılar, yurda dönmeye başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki 122 kişilik ilk hacı kafilesi, Elazığ Havalimanında aileleri tarafından sevinç gözyaşlarıyla karşılandı.

Fırıncıların sıcakta ekmek mücadelesi: Dışarısı 40, içerisi 100 derece

Hava sıcaklığının gün içerisinde 40 dereceyi bulduğu Elazığ'da fırıncılar, ekmek mücadelesini sürdürüyor. Ocak başının yaklaşık 100 dereceyi bulduğunu dile getiren fırıncılar, yaz aylarında mutlaka kilo verdiklerini ifade etti.

Elazığ'da bulgur kaynatma sezonu başladı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bulgur kaynatma sezonu başladı.

Elazığ'da sağlık çalışanlarına moral etkinliği

Elazığ'da Tüm Sağlık Sektörü Çalışanları Derneği tarafından son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarından dolayı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte sağlık çalışanları için bestelenen şarkı da ilk kez dinlendi.

Gelin ve görümce sırt sırta verdi, ektikleri lavanta bahçesinden ilk hasat alındı

Elazığ'da merkeze bağlı Pelte köyünde sırt sırta vererek lavanta eken gelin ve görümce, 12 dönüm alan üzerine kurdukları lavanta bahçesinden ilk hasadı aldı.

Hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi emekli hakim albay Mustafa Güzel son yolculuğuna uğurlandı.

Toplam 582 haber.