Gündem

Gündem Haberleri

Baskil Kaymakamı Yılmaz, gazileri evinde ziyaret etti

Elazığ'ın Baskil İlçesi Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, gazileri evlerinde ziyaret etti.

Soğuğa aldırmadan giysilerini çıkartıp kick boks yaptılar

Kar yağışının etkili olduğu Elazığ'da kick boks tutkunu ve sporcusu iki arkadaşın giysilerini çıkartıp evlerinin önünde antrenman yapması dikkat çekti.

Gözyaşı döken küçük Hiranur'a 'Vali Amca'dan sürpriz ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık, önceki gün bir program çıkışında kendisini görüp sohbet ettikten sonra mutluluk gözyaşı döken Hiranur ve ailesine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Elazığ'da yeni nesil '112 Acil Çağrı Merkezi' hizmete girdi

Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan ve yapımı tamamlanan yeni nesil '112 Acil Çağrı Merkezi' hizmete girdi. Tüm kurum ve kuruluş acil numaralarının '112' acil çağrı numarası çatısı altında toplantısı tek numara sistemi ile aynı zamanda Almanca, İngilizce, Arapça ve Rusça dillerine çağrı hizmeti de verileceği bildirilirken, çağrı ile birlikte konumunun da sisteme düşeceği aktarıldı.

Cumhurbaşkanından talepte bulunan kadınları, vali misafir etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talepte bulunan kadınları makamında ağırlayan Vali Erkaya Yırık, onların isteklerini dinledi. Oğlu için iş istediğini aktaran ve sosyal medyada heyecanla dile getirdiği talebini farklı amaçla kullananlara tepki gösteren 2 çocuk annesi Bedriye Fırat ise, 'Cumhurbaşkanımız yanıma geldi. Oğlumun işi yoktu ben de iş talebinde bulundum. Benim bir ihtiyacım yok, kocam emekli ve çok şükür evim de var. Çoğu dün yanlış anlamış. Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim' dedi.

Hafız Abdullah Nazırlı'dan geriye kalan eserler vakfa ve Millet Kütüphanesi'ne gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın yazdığı 99 kitap adına açılan vakfa, evindeki diğer yüzlerce kitap ise Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne bağışlandı. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da Nazırlı'nın talebesi olduğu öğrenildi.

Hafız Abdullah Nazırlı defnedildi, kabri ziyaretçi akınına uğradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına ve defnine katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabir ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar ve yetiştirdiği hafızlar, kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hafız Abdullah Nazırlı'nın cenaze namazına katıldı

Vefat eden Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı için cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uzun zamandır hocamızı tanıyoruz. Binlerce hafız yetiştirmek suretiyle bizim her şeyimiz Kitabullahımızın korunmasına görevli olacak hafızları yetiştirmiş olması tabi her yiğidin karı değil. Böyle bir görevi ifa etmek büyük bir fazilet erbabının işidir dedi.

Elazığ'ın kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı için cenaze namazı

Dün vefat eden Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın bugün İzzetpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bazı bakanlar katılacak.

Kanaat Önderi Hafız Abdullah Nazırlı Hayatını Kaybett

Elazığ'ın kanaat önderlerinden 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı hayatını kaybetti.

HDP'li meclis üyesi resmi mühürlü belgeleri çoğalttı, ortalığı karıştırdı

Elazığ'da Karakoçan Belediyesi Denetim Komisyonu'nda görevli HDP Grubu Meclis üyesi tarafından resmi mühürlü belgeler zorla alınıp çoğaltılınca ortalık karıştı. Diğer grup üyeleri ile HDP'li üye arasında yaşanan gerginlik güvenlik kameralarına yansıdı.

En iyi Narkotik Polisi Anne Projesi

Elazığ'da “En iyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında annelere yönelik seminer verildi.

Deprem fırsatçılarının kursağında kaldı, Elazığ'da kiralık ve satılık ev fiyatları düştü

Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem sonrası fırsatçıların fahiş oranda arttırdığı kiralık ev fiyatları, kentte 1 yıl içinde binlerce konutun yapılmasıyla hızla düştü. Daha önce bin 500-2 bin TL arasında değişen kira fiyatları 800 ile bin TL'ye kadar geriledi.

Gençler 'Kardeşlik Üşümesin' dedi, topladıkları kıyafetleri İdlib'e gönderdi

Elazığ'da Gençlik Merkezi'nde gönüllü olarak görev yapan Fırat Üniversitesi öğrencileri Kardeşlik Üşümesin diyerek bakanlığın 'Kardeşlerin ısınır, dünya ısınır' projesine destek verip topladıkları koli koli yardımları İdlib'e ulaşması için gönderdi.

Bu Serçe'ye 100 bin TL verdiler, satmadı

Elazığ'da star stop çalışma sistemi ve LCD ekranla modernleştirilmiş tüm paçaları orijinal olan ve 58 bin kilometrede bulunan 30 yaşındaki Serçe'ye 100 bin lira teklif edildi, sahibi satmadı.

Baraj gölüne düşen güvercin, suya giren muhtar tarafından kurtarıldı

Elazığ'da bir baraj gölüne düşen güvercin, buz gibi suya giren 26 yaşındaki muhtar tarafından kurtarıldı.

Konuttaki yüzeysel çatlak, çekiç ve beton delici ile kırım yapılarak gösterildi

Elazığ depreminin ardından yapımı tamamlanan ve büyük bir çoğunluğu hak sahibine teslim edilen konutların bodrum katındaki taşıyıcı olmayan yerlerdeki çatlakların, yüzeysel olduğu, beton delici ve çekiçli kırım yapılarak gösterildi.

Acı hikaye, kendi ailesiz büyüdü, kızı, eşi ve eşinin ailesini kazada kaybetti

Elazığ'da henüz 1 yaşında annesi vefat eden, babası tarafından verildiği yetimhane de devlet şefkati ile büyüyen 34 yaşındaki Emrah Sesveren'in kızı, eşi ve eşinin ailesini trafik kazasında kaybederek yine ailesiz kaldı. Yaşadıklarını anlatan baba, kaza sonrası olay yerinden 6-7 defa geçtiğini ve hatta her seferinde yolunu değiştirip oraya gittiğini aktararak, orada kazanın nasıl olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği mektup 22 yıl sonra ortaya çıktı

Elazığ'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Türk Edebiyatı Şairi Dr.Ahmet Tevfik Ozan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cezaevinden gönderdiği mektup 22 yıl sonra ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektupta, Geçici bir mekandayız. Bunun bizler için anlamlı veya farklı süreç olmasını Rabbimden niyaz ediyorum ifadeleri dikkat çekti.

Toplam 439 haber.