Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Dağtekin'den Ali Eroğlu'na ziyaret

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi FıratÜniVet Öğrenci Topluluğu Başkanı Uğur DAĞTEKİN, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı sayın Ali EROĞLU nu ziyaret etti

Keban Baraj Gölü'nün 'Balıkçı Annesi'

Elazığ'da kocasıyla beraber 20 yıldır tekne balıkçılığı yaparak geçimlerini sağlayan 1 çocuk annesi Aysel Kaya, devlet ve ailesinin desteğiyle 3,5 milyon liralık yatırım yaparak Keban Baraj Gölü'nde alabalık yetiştirme tesisi kurdu.

Kentsel dönüşümle evlerine kavuştular, başkanı davullu zurnalı karşıladılar

Elazığ'da kentsel dönüşüm ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı davul ve zurna ile karşılayarak teşekkür etti.

Elazığ'da balıkçının 'Norveç'ten' getirttiği köpek balığı dikkat çekti

Elazığ'da bir balıkçı kanser hastalarının talebi üzerine Norveç'ten 'köpek balığı' getirtti. Köpek balığını görenler fotoğraf çekerken, kilosunun 100 TL'den satışa sunulduğu belirtildi.

3 çocuk annesi kadın geri dönüşüm tesisi ile hem iş sahibi oldu hem de doğaya sahip çıktı

Elazığ'da ev hanımı olan 3 çocuk annesi Birsel Doğan, devletten aldığı 100 bin TL'lik hibe desteğiyle plastik geri dönüşüm tesisi kurup, hem patron oldu hem de doğaya zararlı ürünlerin tekrar dönüşümüne katkı sağlamaya başladı.

Kış günü doğan kuzulara soba kenarında bakılıyor, bebek gibi özen gösteriliyor

Elazığ'da kış mevsiminde dünyaya gelen kuzular, ilk gün evde soba kenarında sıcak ortamda tutulduktan sonra sağlık durumuna göre annelerinin yanına bırakılıyor. Soba kenarında ısınan kuzuları ise çocuklar bir an olsun yalnız bırakmayarak onlarla vakit geçiriyor.

FÜ ile FHGC arasında basın mensupları için

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, kentteki tüm basın mensupları için drone kullanma eğitimiyle İnsansız Hava Aracı Pilot Sertifikasını yüzde 50 indirimle almalarını sağlayan protokol imzaladı.

Bu merkez Avrupa'nın en büyüğü, enerjisini kendi üretiyor, hizmetleri ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Türkiye ve Avrupa'nın en büyüğü olma özelliği bulunan tüm enerjisini kendisi üreten İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, aynı anda 250'si konaklamalı bin kişiye hizmet vereceği, sadece Elazığ'dan değil Türkiye ve bir çok ülkeden gençleri kabul edeceği belirtilirken, hizmetlerinin ücretsiz olacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hafız Nazırlı'ya ziyaretini oğlu anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği Elazığ'ın kanaat önderlerinden 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı ile görüşmesini oğlu Asım Nazırlı anlattı. Oğul Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a babasının kaleme aldığı kitabı hediye ettiğini, Erdoğan'ın ise özel olarak hazırlanmış, mealli ve ayet ayet açıklamaları olan bir Kur'an-ı Kerim'i hediye ettiğini belirtti.

Türkoğlu' ndan Gazetemize Ziyaret

Çevre Şehircilik Bakanlığı Çed. İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Talha Türkoğlu gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunularak başarı dileklerinde bulundu.

SGK Elazığ İl Müdürlüğüne Mehmet Sıtkı Erman Atandı

Sosyal Güvenlik Kurumu Elazığ İl Müdürlüğüne Mehmet Sıtkı Erman vekaleten atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisiyle dikkat çeken Rabia nine, o anları anlattı

Elazığ'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yöresel şivesi ile kollarını açıp Ömrümden ömrüne koya diyerek sevgi gösterisinde bulunan Rabia nine, yaşadığı o heyecanı ve anları anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'a geldi, deprem konutlarını teslim törenine katılması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'a geldi, deprem konutlarını teslim edeceği alana geçeceği bildirilirken, vatandaşlar da heyecanla beklemeye başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için dünyada sadece Elazığ'da çıkan vişne mermerinden 'tespih' yaptı

Dünyada sadece Elazığ'da çıkan ve bir çok ülkede önemli mekanlarda kullanılan vişne mermerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilmek üzere tespih yapıldı. Tespit ustası Tunahan Tanyıldızı, yaptıkları tespihin bugün kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edileceğini söyledi.

Bakan Kurum'a yaptığı maket evi hediye etti

Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, deprem konutlarını yerinde inceledi. Bakan Kurum'un ziyaretinde 14 yaşındaki Emre Kaya, geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı maket evi hediye etti.

Elazığ'da yapılan deprem konutları drone ile görüntülendi

Elazığ'da geçtiğimiz yıl yaşanan 6.8'lik depremin ardından kentte yapımına başlanan 20 bin konuttan tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilen ve inşası süren konutlar drone ile görüntülendi.

Elazığ depreminin birinci yılında jandarma depremzedeleri unutmadı

Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde jandarma ekipleri, depremzedeleri ve çocukları unutmadı.

Elazığ depreminde hayatını kaybedenler kabri başında anıldı

Elazığ'da geçtiğimiz yıl bugün meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenler, kabri başında anıldı.

Elazığ depreminde enkazdan 17 saat sonra kurtarılan Hatun nine o anları anlattı

Elazığ'da 6.8'lik depremde 5 katlı apartmanın enkazından 17 saat sonra çıkarılırken başörtüsü istemesiyle dikkat çeken 8 çocuk annesi 70 yaşındaki Hatun Yamış, yaşadıklarını anlattı. Hatun nine, Enkaz altında ağladık, kızım bana bende kızıma hakkımı helal ettim' dedi.

Toplam 439 haber.