Genel

Genel Haberleri

Maçta Kadına Şiddete Pankartlı Tepki

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sporcularla birlikte basket maçı öncesi 'Kadına Yönelik Şiddette Birlikte Dur Diyelim' pankartı açtı.

Patentli Lezzeti Vişne Dondurmasına Kışın Yoğun İlgi

Elazığ’ın C vitamini deposu olarak bilinen patentli lezzeti vişne dondurması, yazın olduğu gibi kışın da yoğun ilgi görüyor.

Genç Girişimci Ardoğan'dan Çevre Dostu Üretim Önerisi

Genç girişimci Oğulcan Ardoğan, çevre dostu üretime önem verdiklerini söyledi.

Köy Muhtarı Sanatını Konuşturdu 'Kardan Dede' Yaptı

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde bir muhtar yağan karı sanata dönüştürdü, 'kardan dede' yaptı. Kardan dedeyi gören vatandaşlar ise yoğun ilgi göstererek fotoğraf çektirdi.

Drone Pisti Kar Yağınca Kayak Pisti Oldu, Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Elazığ İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde hem yürüyüş yolu hem de drone pisti olarak kullanılan 4 kilometrelik alan kar yağınca kayak pistine döndü. Alana akın eden öğrenciler, karın tadını çıkardı.

Polis, Çocuklarla Kar Topu Oynadı

Elazığ’da devriye atan polis ekipleri, çocukların oyun oynama isteğini geri çevirmeyerek onlarla birlikte kar topu oynadı.

Donmak Üzere Olan Yavru Köpeğe Polisler Sahip Çıktı

Elazığ’ın Baskil ilçesinde kar altında donmak üzere olan yavru köpeği trafik polisleri kurtardı. Polis kulübesine alınan köpek, elektrikli ısıtıcı ile ısındı.

Kardan Cami Yapıp Minaresine Ay Yıldız Yerleştirdiler

Elazığ'da bir grup arkadaş, bir parkta kardan ilginç bir çalışmaya imza attı. Kardan 2 minareli cami yapan arkadaşlar minarelere de ay yıldız yerleştirdiler.

Kardan Ev Yapıp İçinde Vakit Geçirdiler

Elazığ’da kar yağmasını fırsat bilen 3 arkadaş, evlerinin önüne 1 metre yüksekliğinde kardan ev yapıp içine girerek vakit geçirdi.

Depremde Eşini ve Oğlunu Kaybeden, Kızı İle Enkazdan Çıkartılan Anne O Anları Anlattı

Elazığ’da 6.8’lik depremde 5 katlı apartmanın enkazında kalan, 28 saat sonra minik kızı Yüsra ile çıkartılan, depremde eşi ve oğlunu kaybeden Ayşe Yıldız, yaşanan o anları ve oğluyla son konuşmasını anlattı. Anne Yıldız, "Oğlum, 'Anne, bana yardım et. Hakkını helal et, ben şehit oluyorum. Benim uykum geliyor, ben yatıyorum' dedi. İğne deliği kadar bir yerden bir ışık geldi. Yeni bir umuttur, dünyaya açılan yeni bir penceredir diye düşündüm" dedi.

Kardan Adamı Giydirip Birlikte Halay Çektiler

Elazığ’da bir grup vatandaş, yaptıkları kardan adamla halay çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntüler kısa sürede büyük beğeni alırken, izleyenler gülmekten kendilerini alamadı.

Araca Bağladığı İple Karda Kaydı

Elazığ'da bir kişi, hafif ticari aracın arkasına bağladığı iple karda kayak keyfi yaptı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Karın Keyfini Çocuklar Çıkardı

Elazığ’da öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı en çok çocukları sevindirdi. Sokakları dolduran çocuklar karın keyfini doyasıya çıkardı.

Gezide Gördü, Hobisini Mesleği Haline Getirdi

Elazığ’da üç yıl önce bir gezi sırasında gördüğü ve eline aldığı su kabağını bir daha bırakmayan Serdar Takuçin, bu süre zarfında hobisini geliştirerek sanat eserleri ortaya çıkarmaya başladı.

Şehit Annesi, Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Elazığ’da Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Kırklareli’nde 1981 yılında askeri tatbikat sırasında F-5 A tipi savaş uçağının düşmesi sonucu şehit olan er Habip Erçel’in annesini ziyaret ederek mezarına fidan dikeceklerini söyledi. Oğlunun unutulmadığını gören anne Fatma Erçel, gözyaşlarına hakim olamadı.

Elazığ’da Yaptığı Ciğere Şehir Dışından Sipariş Alıyor

Elazığ'da 40 yıldır ciğercilik yapan Serdar Karakış, siparişlere yetişemiyor. Mersin, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere ülke genelindeki birçok ilden sipariş alan Karakış, pişirdiği ciğerleri şokladıktan sonra paketleyip uçak ve otobüs ile gönderiyor.

Mustafa Akbakay ''Seni Bir Başkası Sevsin'' Eserini Çıkardı

Elazığ'ın müzik sanatçılarından Mustafa Akbakay ''Seni Bir Başkası Sevsin'' adlı şarkısını çıkardı.

Elazığ’da Sarıkamış Şehitleri Dualarla Anıldı

Elazığ'da Sarıkamış şehitleri için Mevlid-i Şerif okunup dualar edildi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesinin İlk Misafirleri Çocuklar Oldu

Elazığ'da çocuklar, Baskil ilçesinde bulunan şehit polis Fethi Sekinin kabrini ziyaret edip dua ederek, eşyalarının sergilendiği Şehit Fethi Sekin Külliyesini gezdi.

Toplam 582 haber.