Genel

Genel Haberleri

Büyük Taarruzla Yaşıt 99'luk Pembe Nine Vefat Etti

Elazığ'da, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99'uncu yıl dönümünde Vali Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık'ın ziyaret ettiği 99 yaşındaki Pembe Dağoğlu, hayatını kaybetti.

İş Yerlerini İkinci El Eşyalarla Doldurdular, Öğrencilerin Kente Gelmesini Beklemeye Başladılar

Elazığ’da yaşanan deprem ve pandemiden dolayı uzunca bir dönem kapalı olan üniversitelerin açılmasına bir hafta kala spotçular ve ikinci el eşya satan esnaf, iş yerlerini yeni kurulacak ev eşyaları ile doldurarak öğrencilerin gelmesini beklemeye başladı.

Kuraş Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başladı

Kuraş Türkiye Şampiyonası, 51 ilden 449 sporcunun katılımıyla Elazığ’ın ev sahipliğinde başladı.

Boşanma Davası Süren Baba, Çocuklarını İcra Yoluyla Görebiliyor

Elazığ'da eşi ile 2 buçuk yıldır boşanma aşamasında olan ve bu süre zarfında çocuklarını sadece 2 kez icra yoluyla görebilen baba, yetkililerden evlatlarına kavuşmak için yardım bekliyor.

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde Görev Değişimi

Yaklaşık 6 yıldır Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak çalışan Suat Kenç görevi Ali Sait Çeçen'e devretti.

Gülümseten Ceviz Silkeleme Anlatımı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde yaşayan Şahabettin Baydemir, çiftçilerin ceviz silkelemek için kullandığı makineyi kendine has bir şekilde anlatarak çektiği video ile yüzleri gülümsetti.

Çobanlık Yaparken Hukuk Fakültesini Kazanmıştı, Şimdi Savcılık Sınavına Hazırlanıyor

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde çobanlık yaparken hazırlandığı üniversite sınavlarında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Adem Aydın, bölümden mezun oldu. Elazığ'da bir hukuk bürosunda stajyer avukatlık yapan Aydın, şimdi de savcı olmak için sınavlara hazırlanıyor.

Şehrin Gürültüsü, Yoğunluğu ve Stresinden Bıktı, Kendini Dağlara Bıraktı

Türkiye’nin bir çok kentinde 35 yıl boyunca ünlü isimlerle sahne alan müzisyen Savaş Bal, şehirdeki gürültü ve stresten sıkılmasının ardından kendini dağlara bıraktı. 7 yıldır dağda yaptığı taştan barınakta kalan Bal, tüm ihtiyaçlarını da burada ektiği ürünlerden karşılıyor. Elinde kamerası ile yaşadığı anları kayda alan Bal, yaşantısını sosyal medya üzerinden takipçileri ile karşılıyor.

Çağrı Merkezi İşçileri Mağdur

Salgının yaşattığı zorlu dönemde vatandaşların sağlığı için gece gündüz çalışan çağrı merkezi personeli, kadro almayı beklerken, işten çıkarılmanın şokunu yaşadı.

'Süslü Kadınlar' Otomobilsiz Kentler Günü İçin Pedal Çevirdi

Elazığ’da bir araya gelen 'Süslü Kadınlar', Dünya Otomobilsiz Kentler Gününe vurgu yapmak için pedal çevirdi.

Yaptığımız İş Emek İşi

Elazığ'da Aptullahpaşa Mahallesi'nde züccaciye dükkanı işleten çift Meryem ve Önder Yüce aynı zamanda geri dönüşüm ahşap ve ferforje üretimi yapıyor. Yaptıkları el emeği ürünlerle ortaya hem süs eşyaları çıkıyor hem de sanat eseri.

Bu Tempoya Nasıl Can Dayanıyor ?

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Karakoçan İlçesini ziyaret etti. İlçede yapımı devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. İlçe esnafı ile istişarede bulundu.

Güney Koreli Yoonsun Ya Müslüman Olup Ayşe İsmini Aldı

Güney Kore vatandaşı Yoonsun Ya, Elazığ Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

Ünlü Sanatçı Bülent Serttaş, Elazığlı Ailenin Evinde Misafir Ettiği Japon Turisti Ziyaret Etti

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Japonya’dan bisikletiyle dünya turuna çıkan ve kamp yaptığı Elazığ’ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken bıçaklandıktan sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Shogan Kameda’yı, misafir olduğu evde ziyaret ederek moral verdi.

Abdullahpaşa ve Zafran Hak Sahiplerinin Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu

Elazığ’da Abdullahpaşa Mahallesi 3. Etap konutlarının ve Zafran Mahallesi konutlarının anahtar teslimi pazartesi günü yapılacak.

Çakmak Gazı Elinde Alev Aldı, Neye Uğradığını Şaşırdı

Elazığ'da bir esnaf, gazı biten çakmağını doldurduğu sırada gaz kutusunun alev alması ile neye uğradığını şaşırdı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Milletvekili Demirbağ'ın Kovancılar Ziyareti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'ın Kovancılar İlçesini ziyaret etti.

İnşaatında Çalıştığı Kütüphanede Şimdi Tıp Fakültesi Öğrencisi Olarak Çalışıyor

Elazığ’da 2016 yılında yapımına başlanan Fırat Üniversitesi kütüphanesi inşaatında işçi olarak çalışan Hasan Coşkun, boş zamanlarında ders çalışarak hayalini kurduğu tıp fakültesini kazandı. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimine devam eden Coşkun, 5 yıl önce inşaatında çalıştığı kütüphanede şimdi öğrenci olarak doktor olmak için çalışıyor.

ELEP Başkanı Saraç'dan Hedef 2023 Kitap Kampanyası

ELEP (Elazığ Ekonomi Platformu) Dönem Başkanı Ahmet SARAÇ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabından, hedef 2023 vizyonu doğrultusunda 2023 adet dağıtılacağını açıkladı. 

Toplam 582 haber.