Genel

Genel Haberleri

Elazığ'da Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Doğu Akdeniz, çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Başkan Ulaş;'' Okulların Açılacak Olması Esnaflarımızı Mutlu Etti''

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, okulların açılacak olmasıyla birlikte esnaflarımızın işlerinde bir canlanma olduğunu ifade ederek vatandaşlara seslenerek alış verişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi.

Halil Saraç, Artan Trafik Kazalarını Değerlendirdi

Elazığ Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, son zamanlarda artan kazalarla ilgili değerlendirmede bulunarak sürücüleri uyardı.

Elazığ’da ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’

Elazığ’da jandarma ekipleri bir taraftan uyuşturucu operasyonları yaparken bir taraftan En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında bilgilendirme yapmaya devam ediyor.

İnsanlık Ölmemiş Dedirten Davranış

Elazığ’da arka ayaklarının üzerinden araç geçen ve veterinerlerin iyileşemez dediği yavru köpek, hayvansever Mehmet Yüksel tarafından yapılan yürüteç ile ayağa kaldırıldı. Her gün zeytinyağı ve sıcak su içinde mesaj yöntemiyle tedavi edilen köpek, kendi başına yürümeye başladı.

Elazığ’ın Son Semer ve Palan Ustası Teknolojiye Direniyor

Elazığ'da 40 yıldır semercilik ve palancılıkla uğraşan, mesleğinin kentteki son temsilcisi olan Metin Daldul, teknolojinin gelişmesi ve yanında çalıştıracak çırak bulamaması nedeni ile semerciliğin son demlerini yaşadığını söyledi.

Yardım Rezaleti, Kömürler Çocuk Parkına Döküldü

Kırklar Mahallesi Huzurlu Sokak’ta, Elazığ Valiliği tarafından yapılan kömür yardımı rezalete dönüştü. Mahalle sakinleri, kömür yardımdan doğalgazlı evlerde oturanların yararlandığını, ihtiyaç sahiplerinin faydalanmadığını iddia etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Elazığ’da 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Başkan Doğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

Teç-Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim DOĞAN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Referanduma Gidilen Köyden ‘Evet’ Çıktı

Elazığ'da mahalle olmak için referanduma giden Aşağı Demirtaş köyü sakinlerinden 146’sı evet, 12’si ise hayır oyu kullandı.

ELEP Başkanı Saraç'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

'ELEP' Elazığ Ekonomi Platformu dönem Başkanı Ahmet Saraç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vatandaşlar Eskiyi Atınca Ayakkabı Tamirciliği Unutuldu

Elazığ’da 26 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Erol Karataş, vatandaşların eski ayakkabıları tamir etmek yerine çöpe atmasının mesleklerini yok olmaya terk ettiğini söyledi.

Damadın 'Evet' Dediği Sırada Arkadaşları 'Son Pişmanlık Neye Yarar' Şarkısını Açtı

Elazığ’da bir nikah töreninde damat 'evet' dediği sırada arkadaşları Müslüm Gürses'in seslendirdiği "Son pişmanlık neye yarar" şarkısını açması ortaya ilginç görüntüler oluşturdu.

Kuraklık Nedeni İle Sular Çekildi, 75 Yıllık Okul Gün Yüzüne Çıktı

Elazığ’da kuraklık nedeni ile baraj sularının çekilmesiyle yaklaşık 75 yıllık olduğu tahmin edilen köy okulu ortaya çıktı. Yöre halkı suların biraz daha çekilmesi durumunda köyün ortaya çıkabileceğini söyledi.

Elazığ’dan Sel ve Yangın Bölgelerine 1 Milyon 511 Bin Lira Destek

Elazığ’dan sel ve yangın bölgelerine 1 milyon 511 bin lira nakit ve 4 tır malzeme gönderildi.

Başkan Özdoğan;''Esnafımız Mağdur''

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ilçelerinde ulusal marketlerin mantar gibi çoğaldığını ifade ederek “Kovancılar ilçemizde yeni açılacak ulusal marketlerle sayının 15’i geçecek bu marketlere kim dur diyecek. Elektrik faturaları da bir önceki aya göre çok yüksek geldi. AKSA ne yapmaya çalışıyor” dedi.

Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Açılıyor

Binlerce yıllık tarihi birikimi ve kadim kültürüyle medeniyetler merkezi olan Harput, yeni simgesine kavuştu.

İtfaiye Ekiplerinin Kurtardığı Yavru Kedileri Duyarlı Vatandaş Sahiplendi

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 gün arayla mahsur kaldıkları yerden kurtarılan 2 yavru kediyi duyarlı vatandaş sahiplendi.

Başkan Adayı Salih Satıcı;''Odamıza Kayıtlı Esnaflarımız Unutulmuş''

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmaları kapsamında odalarına kayıtlı esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek “Esnaflarımızın sorunları çok. Gerek sosyal gerek ekonomik alanlarda yaşadığı sıkıntıları profesyonel bir şekilde çözeceğiz” dedi.

Toplam 582 haber.